Verificare Istoric Auto

Conform unei firme din România specializate în verificarea istoricului auto se pare că 6 din 10 mașini second-hand au incidente ascunse. Pentru a nu te lasa păcălit este foarte simplu să afli istoricul unei mașini din România sau din UE, înainte de a o achiziționa, doar pe baza seriei de șasiu (număr VIN) și se pare că totul durează mai puțin de 5 minute!

Pentru a verifica ONLINE ACUM istoricul auto al unui vehicul click aici.

Prin efectuarea unei verificări a istoricului auto online vei avea acces imediat la înregistrările privind incidente din România, valoarea daunelor, intervenții asupra caroseriei, incidente majore în Europa, dacă mașina figurează ca furată, decodare completă serie șasiu VIN precum și o listă a opțiunilor originale din fabrică.

Pentru a verifica ONLINE ACUM istoricul auto al unui vehicul click aici.

Seria de șasiu sau numărul unic de identificare al unui vehicul – VIN este un identificator unic al fiecărui vehicul. VIN-ul este compus din 17 caractere și nu conține literele O, I sau Q, pentru a nu exista confuzii de citire. Practic unde avem impresia că este litera „O” este de fapt cifra zero „0”, în loc de litera „I” este de fapt cifra 1 și în loc de litera „Q” este de fapt cifra zero „0”.

Seria VIN se găsește în primul rând ștanțată pe șasiu, sub capotă de obicei, precum și în diferite locuri, în funcție de mașină iar la majoritatea modelelor după anul 2000 seria de șasiu se poate vedea și prin parbriz, din exterior, în partea stânga jos. Bineînțeles, seria de șasiu este trecută și în certificatul de înmatriculare sau în cartea de identitate a vehiculului. Iar ca regulă generală întotdeauna este bine să verificăm dacă seria VIN este la fel peste tot!

Pentru a verifica ONLINE ACUM istoricul auto al unui vehicul click aici.